Om oss

EasyID förenklar våra kunders vardag med noggrant utvalda produkter och tjänster för identifiering. Vi är en helhetsleverantör som kan erbjuda er produkter, rådgivning och service och support som ett helhetskoncept på era villkor.


Varför

Många kunder väljer oss på grund utav lång erfarenhet i branschen, samt våra produkter och tjänster som kombinerar ett enkelt användande tillsammans med säkerhet. En kombination som har större utmaningar än man kan tro, men vi har svaren och kan vägleda er rätt.

Noggrant utvalda produkter och tjänster har gjort att vi utmärker oss i branschen. Vi har hittat de bästa produkterna och samarbetarna vilket gör att vi kan skapa mervärden för våra kunder som tål att jämföras.

 

Var

Vi erbjuder våra produkter och tjänster i hela landet och vi har en medarbetare som kan agera som leverantör, rådgivare och samarbetspartner lokalt hos dig. Vi har idag merparten utav kunderna i Sverige men hjälper er gärna om ni finns etablerade i någon utav våra nordiska grannländer.


Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer om våra erbjudanden och produkter, vi lovar att återkoppla till dig inom 24 timmar. Enklast når du oss på telefon 010-455 04 90 eller e-post kontakt@easyid.se

 

Vi ser fram emot att få kunna hjälpa ert företag eller organisation med följande: