MIFARE DESFire EV2 RCO

MIFARE DESFire EV2 är det senaste tillskottet till produktfamiljen MIFARE. DESFire EV2 läsning introducerar nya funktioner tillsammans med förbättrad prestanda och bästa användarupplevelsen. RCO väljeratt satsa på DESFire EV2 lästeknik i deras produkter  (Nyckelbrickor,passerkort,transponders och inläsningsläsare) och vi har fått förtroende att vara leverantör av DESFire EV2 produkter som är kompatibla med RCO:s passersystem. 

 

MIFARE DESFire EV2 har samma säkerhetscertifieringsnivå som på produkter som används, t.ex. för bankkort eller elektroniska pass vilket garanterar en hög säkerhetsnivå. DESFire EV2 uppfyller kraven för snabb och säker dataöverföring och flexibel applikationshantering vilket framtidssäkrar och tryggar ert passersystem under en lång tid framåt.  

MIFARE DESFire EV2 är baserad på globala öppna standarder och kryptografiska metoder. Den är kompatibel med alla nivåer av ISO / IEC 14443A. Detta innebär av övergången från att migrera från en Mifare Classic läsning till DESFire går att genomföra på ett kostnadseffektivt sätt.

MIFARE DESFire EV2 levererar den perfekta balansen mellan hastighet, prestanda och kostnadseffektivitet och är något som vi kommer se mer av under den närmaste tiden.

EasyID hjälper dig med alla frågor kring DESFire EV2 och vi har en process och hantering av säkerhetsnycklar som gör att du kommer igång snabb och säkert. Alla dina DESfire produkter kan beställs enkelt med några knapptryck via vår online beställningstjänst EasyPortal. 

Kontakta oss idag för mer information!