EasyID Introducerar ny flexibel och användarvänlig bordsläsare

Tisdag 7 januari 2020

EasyID har arbetat länge med att leta efter en inläsningläsare som uppfyller våra kunders efterfrågan. När vi intervjuvade våra kunder vad som var viktigt för dem kom vi fram till att det var följande:  

1."Enkel att använda" 

2. "Flexibel"

3."Litet format"  

Detta gör att det känns extra roligt att vi har lycktas utveckla denna produkt där vi uppfyller dessa krav. Vi tror att denna läsare kommer vara den mest förekommande på den nordiska marknaden inom något år. 

 

Denna mycket flexibla och smarta bordsläsaren läsare de vanligaste förekommande RFID teknikerna på den nordiska marknaden. Med sitt lilla format passar läsaren in på tex skrivbordet för inläsning till passagesystem, men kan lika gärna byggas in för inläsning i tex ett tidsredovisningssystem eller till "copy & print system". 

EasyID har även möjlighet att hjälpa er ta fram en läsare enligt ert unika format som kanske inte finns som standard konfiguration.

Läsaren fungerar som standard som en tangentbordsemulator, som ansluts via en USB kabel. Ingen installation utav drivrutiner behövs, bara att ansluta läsaren och komma igång direkt med inläsning.

Utvalda återförsäljare kommer att få tillgång till mer funktionalitet som skapar mervärden.

 

Vill du testa denna läsare eller veta mer om flera unika funktioner, tveka inte att kontakta oss på telefon på 010-455 04 90 eller via mail på kontakt@easyid.se